Politie onderzoekt plofkraak Maastricht, Belfort

Bericht van; Limburg24.nl

Woensdag rond 03.00 uur ontving de politie een melding van een plofkraak van een geldautomaat op de Peymeestersdreef in Maastricht. Daarbij raakte niemand gewond.

De omgeving van de automaat werd afgezet. Dit was enerzijds ten behoeve van het onderzoek: medewerkers van forensische opsporing stelden sporen veilig. Anderzijds was dit ook uit veiligheidsoverweging. Er hoefden geen gebouwen in de omgeving te worden ontruimd.

Er wordt door getuigen gemeld dat na de plofkraak drie personen op een scooter wegreden. Ten behoeve van het onderzoek komt de politie graag in contact met mogelijke getuigen of mensen die meer informatie hebben over de plofkraak, danwel de verdachten. Informatie delen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Related posts