Tieners gearresteerd voor neersteken Diepenbekenaar

Bericht van: Het Belang van Limburg

De Politie Eenheid Rotterdam arresteerde woensdagochtend vier verdachten voor de steekpartij waarbij een 25-jarige Diepenbekenaar ernstig werd verwond. Het gaat om jongens van 14, 15, 16 en 18 jaar.

Het erg jonge viertal komt uit Spijkenisse, de stad waar het incident zich in de nacht van 22 op 23 oktober ook heeft voorgedaan. Hun specifieke rol en de precieze omstandigheden moeten nu door de Nederlandse politie verder onderzocht worden. De 25-jarige Diepenbekenaar is inmiddels weer uit coma, maar zijn toestand is wel nog steeds ernstig tot kritiek. Hij verblijft nog altijd op de intensieve zorgen en er wacht de twintiger een zeer lang herstel.

De tieners werden in alle vroegte uit hun bed gelicht. Dinsdagavond kwam het item nog aan bod bij het Nederlandse programma ‘Opsporing Verzocht’. Of die uitzending voor een doorbraak zorgde werd niet bekendgemaakt.

Hoewel alle pistes openblijven, houden de speurders er rekening mee dat de daders hem gelokt hebben via een list. Ze deden zich via het internet voor als een vrouw, regelden een afspraakje en hadden wellicht het plan hem te beroven. Mogelijk heeft de Diepenbekenaar zich hiertegen verzet waarna hij klappen moest incasseren en vervolgens werd neergestoken met een mes. Daarbij raakte de twintiger levensgevaarlijk gewond.

Related posts