535 geboorteboxen staan klaar om aan huis te leveren

bericht van Limburgnieuws.be

Elk jaar in mei organiseert het stadsbestuur van Sint-Truiden een babyborrel voor alle baby’s die het afgelopen jaar geboren werden. Door het coronavirus en de bijhorende veiligheidsmaatregelen, kon deze leuke activiteit dit jaar niet plaatsvinden. Om de nieuwe ouders toch extra te verwennen, levert de stad de komende weken een geboortebox met cadeaubonnen, nuttige informatiebrochures en leuke gadgets bij elk gezin thuis.

Schepen van Bevolking Johan Mas: “Omdat we in mei 2021 wellicht ook geen feest gaan kunnen organiseren, hebben we ook de ouders van kindjes geboren tussen 1 april en 31 oktober 2020 nu al aangeschreven zodat ook zij hun box aan huis kunnen ontvangen. De komende maanden zullen we deze werkwijze aanhouden zodat kersverse Truiense ouders een box krijgen.”

Het gaat over meer dan 500 500 geboorteboxen met cadeaubonnen, nuttige informatiebrochures en leuke gadgets. “Zo kunnen we toch iedereen persoonlijk bereiken. We ondersteunen met deze box meteen de lokale handel en andere lokale organisaties. De box bevat onder andere een Shop & the City Cadeaubon, een waardebon voor de Wereldwinkel en een voordelenboekje voor tal van acties en diensten. Bovendien krijgt iedere boorling een leuk t-shirtje van de stad Sint-Truiden met daarop de slagzin Ich zen van Sintruin en een slabbetje van STVV, zo geven we ook bij de allerjongsten uit onze stad het Sint-Truiden-gevoel mee”, besluit burgemeester Veerle Heeren.

Related posts