Lanakenaar staat oog in oog met inbrekers: getuigen gezocht

Bericht van Het Belang van Limburg

Een bewoner van Panishof in Lanaken heeft zaterdagavond even voor 19 uur oog in oog gestaan met inbrekers in zijn huis. De daders vluchtten. De politie zoekt mensen die iets hebben gezien.

Panishof is een doodlopend straatje. Rond 19 uur zaterdagavond sloegen inbrekers er toe in een huis. De bewoner trof de daders in zijn huis aan. De politie Lanaken-Maasmechelen is bezig met het onderzoek naar de inbraak. De politie kan hierbij de hulp van burgers en getuigen gebruiken. Zo vraagt de politie mensen die iets verdacht zagen in de buurt van Panishof rond 19 uur om dit te melden. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Mensen met informatie kunnen bellen naar de lokale politie op 089/47.47.47 of mailen naar info@politielama.be

Related posts