Brand breekt uit op zolder van een woning in Heijen

Bericht van 1Limburg.nl

De brandweer moest in de nacht van dinsdag op woensdag in actie komen voor een zolderbrand in Heijen.

Rond de klok van 1:30 uur stond een zolder van een vrijstaande woning aan de Kasteelstraat in brand.

Twee brandjes
Toen de hulpdiensten arriveerden stonden de bewoners en hun hond al buiten. Niet alleen op zolder ontstond brand. Ook woedde er beneden een kleine brand. De brandweer had de brand op de benedenverdieping en op zolder snel onder controle.

Brand in kachelpijp
Omstreeks 2:10 uur gaf de brandweer het sein brandmeester. Hoe de brand precies is ontstaan, is niet bekend. Vermoedelijk ontstond de brand in een kachelpijp. Volgens een correspondente ter plaatse moesten de bewoners en hun viervoeter de nacht elders doorbrengen in verband met rook- en waterschade.

Related posts