OLS nog een jaar extra uitgesteld

Het Oud Limburgs Schuttersfeest kan ook in 2021 niet plaatsvinden. De organisatie OLS Meijel heeft besloten het Limburgs grensoverschrijdend evenement te verplaatsen naar 3 juli 2022. Het besluit is genomen in overleg met de OLS-federatie, de Nederlands Limburgse gemeente Peel en Maas en de veiligheidsregio Limburg Noord (NL).

Het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) kan ook in 2021 niet plaatsvinden. Door de aanhoudende coronapandemie zijn de voorbereidingen vastgelopen. Daarom heeft de organisatie besloten om het evenement te verplaatsen naar 3 juli 2022. “Zo is er duidelijkheid voor onze deelnemende schutterijen, voor vrijwilligers en OLS-partners. Gezondheid gaat voor alles. Het is een zwaar besluit. Wij willen hoe dan ook in 2022 in Meijel een mooi, traditioneel OLS organiseren”, laat de Meijelse schutterij weten.

Bericht van Het Belang van Limburg

Related posts