Twee illegale prostituees opgepakt in Hasselt

Maandag trof de politie Limburg Regio Hoofdstad twee illegale prostituees aan in een huis in Hasselt. Beide vrouwen, afkomstig uit Spanje en Colombia werden opgepakt.

Maandagavond controleerde de politie Limburg Regio Hoofdstad een huis aan de Rode-Rokstraat in Hasselt. Er werden twee prostituees aangetroffen in de woning. De verdachten, een 30-jarige vrouw uit Colombia en een 41-jarige vrouw uit Spanje waren niet in het bezit van geldige verblijfsdocumenten.

Na een controle werden er gebruikershoeveelheden cocaïne en een som geld in de woning gevonden.

Beide personen werden mee naar het politiekantoor genomen zodat de nodige processen-verbaal opgesteld konden worden. Er werden tevens 2 corona-pv’s opgesteld voor 2 klanten die aanwezig waren in het pand.

Related posts