Brandstichting te Hoepertingen: 2 personen opgepakt

Op dinsdag 22 december gingen leden van de lokale politie Kanton Borgloon over tot de arrestatie van twee verdachten in het kader van een onderzoek inzake de opzettelijke brandstichting aan een woning te Hoepertingen (Borgloon) in september 2019.

Op 22 september 2019 werd tijdens de nacht brand gesticht aan een bewoond pand te Hoepertingen. Tijdens de feiten werden op camerabeelden 2 verdachten waargenomen die betrokken waren bij de brandstichting.

Doorgedreven onderzoek leidde op dinsdag tot de arrestatie van twee verdachten. Eén verdachte werd gearresteerd te Antwerpen, een andere verdachte werd gelijktijdig gearresteerd te Lubbeek..

Beide verdachten werden verhoord omtrent de feiten en werden op woensdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Tongeren. De onderzoeksrechter te Tongeren stelde 1 persoon in verdenking en liet deze opsluiten in de gevangenis te Hasselt.

Bron Limburgnieuws.be

Related posts