Corda Campus pakt uit met interactieve tv studio

Op Corda Campus kan je voor al je digitale debatten, video opnames of presentaties terecht in het Corda Theater. De Hasseltse bedrijvencampus slaat de handen in elkaar met Total-e, To The Point Events en Medialife en zorgt daarmee voor de grootste interactieve tv-setting van Limburg. De zes tv studio’s zijn samen goed voor meer dan 1600m² aan videoruimte, 30m² LEDwalls, 28 displays van 50 inch en 210 lichtpunten. De nieuwe setting geeft bedrijven de kans om op een unieke, digitale manier uit de hoek te komen.

“Deze hoogtechnologische tv studio’s sluiten naadloos aan bij ons innovatieve karakter en bieden een antwoord op de vragen van bedrijven om in coronatijd op een veilig, maar innovatieve en verfrissende manier een boodschap te kunnen overbrengen”, zegt Raf Degens, algemeen directeur Corda Campus. “Ik ben dan ook heel erg trots dat we samen met drie Limburgse topbedrijven dit unieke concept kunnen realiseren op onze campus.”

Het Corda Theater is gelegen in Corda 5 op de Hasseltse Corda Campus. Het biedt 1600m² aan videoruimte, is makkelijk toegankelijk en volledig coronaproof.

“Er is één constante in de zes verschillende set-ups: ze zijn allemaal uitgerust met de nieuwste technologieën en laatste nieuwe snufjes en dat allemaal volledig coronaproof. Alles is zo opgesteld dat er steeds voldoende afstand kan gehouden worden tussen sprekers onderling of tussen sprekers en crew”, zegt Jeroen Meermans, managing director van Total-e. “Met meer dan 200 lichtpunten, 30m² LEDwalls en 28 displays van 50 inch hebben we de meest veelzijdige en uitgebreide set-up van Limburg. We willen niet alleen op vlak van infrastructuur een verschil maken, maar ook in de begeleiding die de sprekers krijgen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt en dat in een bijzondere omgeving.”

Bron: Limburgnieuws.be

Related posts