LEANDER DEDROOG VERLENGT CONTRACT MET DRIE SEIZOENEN

Foto: Website Limburg United

De 21-jarige Limburger fungeert al enkele jaren als rolmodel voor de Limburgse basketbaljeugd. Naast zijn atletisch vermogen en enthousiaste drive, is Leander een speler die het team op de eerste plaats zet en het advies van de coaching-staf ter harte neemt. 

Op het veld schakelt hij vlot van offense naar defense en omgekeerd. Dit in combinatie met een sterk drie-punt shot maakt hem op jonge leeftijd al een vaste waarde bij Hubo Limburg United. Toch blijft Leander met beide voeten op de grond en heeft hij met “hard werken loont” de juiste mindset.

Als jonge en dynamische speler is er nog veel groeipotentieel voor “onze Lee”. Momenteel bekleedt hij zowel de nummer vier-positie (power forward) als de nummer drie (small forward), waar hij zeer veel progressie maakt die zijn verdere carrière alleen maar ten goede komt. 

Als club zijn we dan ook vereerd met de verlenging van dit contract en bewijzen we hier nogmaals mee dat, zeker met oog op de komst van de BeNeLeague, investeren in de jongeren prioriteit is. Daarnaast past deze verlenging absoluut binnen ons meerjarenplan en creëren we continuïteit in de spelersgroep.

Leander is zelf ook tevreden:“Ik ben absoluut zeer blij met deze contractverlenging. Bij Hubo Limburg United ben ik niet alleen letterlijk thuis, maar voel ik me ook thuis. De coaches geven me veel vertrouwen en geven me de kans om te groeien. Er is veel ambitie voor de komende jaren met het BeNeLeague verhaal en ik ben blij dat ik mee kan bouwen aan dit project voor meerdere jaren.”

Bron: Website Limburg United

Related posts