Zwangere vrouw gewond bij relationeel conflict in Stein

n Stein is vrijdag een zwangere vrouw gewond geraakt bij een mishandeling. De politie zegt dat een relationeel conflict de oorzaak is van het incident.

Na een achtervolging werd één persoon aangehouden.

Twee rechercheurs
De mishandeling vond vrijdagmiddag rond 13:00 uur plaats op de parkeerplaats bij het winkelcentrum in Stein. Per toeval waren twee rechercheurs van Team Mensenhandel aanwezig die in hun vrije tijd het winkelcentrum bezochten. Door het tumult kregen zij iets mee van het conflict. Na zich kenbaar te hebben gemaakt als politiemedewerkers zochten ze uit wat er aan de hand was. Door het grote aantal omstanders en een aantal mensen die precies hadden gezien wat er was gebeurd, kon de verdachte op heterdaad worden aangehouden.

Lees dit en andere berichten op 1Limburg.nl

Related posts