Zangers voor koor The Passion in Roermond gezocht

foto: Thomas Biermann

KRO-NCRV is op zoek naar zangers die mee willen doen in het koor van The Passion op Witte Donderdag 1 april in Roermond. Gezocht worden zangers tussen de 18 en 40 jaar in Roermond of naaste omgeving wonen, werken of kerkelijk betrokken zijn. Ze moeten wel enige affiniteit of ervaring hebben met meerstemmig zingen en liefst ook met gospelzang.

De 11e editie van het muziekspektakel rond het lijdensverhaal van Christus wordt dit jaar alsnog vanuit Roermond uitgezonden. Vorig jaar kon de uitvoering vanwege corona niet in de bisschopsstad plaatsvinden en werd een alternatieve uitzending op het mediapark in Hilversum gemaakt. Dit jaar is de omroep van plan om The Passion in Roermond te laten plaatsvinden. De omroep wil Roermondenaren de kans geven om deel uit te maken van het Passionkoor!

Wie zangervaring heeft en beschikbaar is voor een repetities op zaterdag 13 maart in Amsterdam en de live show op 1 april in Roermond (de hele dag en avond) kan zich melden. Belangstellenden kunnen zich tot en met vrijdag 19 februari inschrijven voor de auditiedag. Ze horen uiterlijk maandag 22 februari of ze hiervoor geselecteerd zijn. Op woensdagavond 24 februari vindt dan de online auditieavond plaats.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden en zijn naam/leeftijd/affiniteit met Roermond/ stemgroep (alt, sopraan, tenor etc.) doorgeven. KRO-NRCV vraagt ook om een filmpje door te sturen, waarin je jezelf voorstelt en een stukje zingt in het Nederlands (couplet & refrein is genoeg) en motiveert waarom je mee wilt zingen en wat jouw ervaring is op zanggebied. De informatie kan gestuurd worden naar thepassion@mediawater.nl

De repetities, opname en liveshow van The Passion worden coronaproof georganiseerd volgens de coronaregels van de Rijksoverheid en het coronaprotocol van de audiovisuele sector.

Lees dit en andere berichten op limburg24.nl

Related posts