Vermissing 15-jarige Adela uit Susteren

foto:Limburg24

De 15-jarige Adela Lemmens is op woensdag 17 februari omstreeks 15.00 uur thuis in Susteren vertrokken uit de ouderlijke woning. Sindsdien is zij niet meer teruggekeerd. Politie en familie slaan alarm om de vermissing.

De ouders kunnen hun dochter niet meer bereiken. Adela is 1,70 meter lang, heeft roodbruin haar en grijze ogen.

Adela is mogelijk naar Maastricht gegaan en verplaatst zich waarschijnlijk op haar witte ‘oma-fiets’. Zij gaat waarschijnlijk gekleed in een lichtblauwe jeans, een kort lichtroze jack met bontkraag met daaronder een witte trui. Zij draagt witte Michael Kors-schoenen en heeft mogelijk een witte handtas bij zich.

Heb jij informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Related posts