Ons Team

Benieuwd naar onze programma makers?

Ons Team!

Kevin Meij in Actie

Kevin Meij

Oprichter en eigenaar van de TSF Radio Groep en L2 Radio.

Kevin heeft zijn sporen verdiend in de Radio wereld, zo was hij actief voor; Hit FM Hasselt, CRM Radio Lanaken, Radio Energy Veldwezelt, RTV Maastricht, Falcon Radio, Stadsradio Almere, Radio A6 Almere, RTV Almere, Radio Lelystad en last but not least NCRV Radio. Verder is hij al jaren Drive inn Show en club DJ, ook is hij Stadion Speaker geweest voor FC Omniworld, Almere City FC, AGOVV Apeldoorn en MVV Maastricht.

Serge Casier

Jan van Acht

Eigenaar van TSF Radio België

JAN VAN ACHT
sinds 1986 is deze man reeds dj.
Hij luistert eveneens tal van feesten en evenementen op. Zijn duidelijke stem heeft al menig harten doen smelten. Radio horizon ( nu radio beach), radio aartrijke (evenementenradio) en voormalig radio extragold Belgie waren voor hem geen onbekenden.
U kan deejay Jan van Acht dagelijks horen op radiotsf.nl, tsfradio.be en omroepalmere.nl

DJ TLP

Presentator/DJ van The Basement! Ieder vrijdag tussen 18u en 20u

Ik ben Sehli Goumri, 38 jaar jong. Geboren en getogen in Maastricht. No wife and no kids, heb al een relatie met muziek.
Van jongs af aan was ik al heel muzikaal, met de radio en een casettebandje wachten tot de track van extince, spraakwater voorbij kwam. Opnemen, afspelen, opschrijven, terugspoelen, opnieuw schrijven etc.
Dit hielp me trouwens ook heel erg goed om mijn nederlands te verbeteren.
Nadat ik in aanraking kwam, met 4 jongens die dezelfde passie voor muziek als ik hadden, kwamen we in contact met illegal records. Daar heb ik 2 albums opgenomen.
Op de planning staan, vloggen en andere leuke projecten.

Kevin D-Luxe

DJ D-Luxe

Presentator Progressive Attack op zaterdagen van 18u tot 20u.

Kevin started spinning on the age of 16. As a all round dj, by practicing in his room. In 2008 he decided to make a career, In the beginning he spinned at birthday party’s from friends with succes. Later he became resident at dancebar Zonnendans, where he promoted himself as Dj D-Luxe. Someone gave him the chance to spin at Midas Club, he was a little nervous for the first time but still he played a blast of a set for more than 300 people. Ever since then he felt the love for house/techno music, and all other types of music were past. After Midas Club closed the doors he remained practicing his dj skills Since then he only hit higher. Turned in wellknown places as Balmoral, Kings Club, decadance, Bocca, La rocca, edem club corfu, babylon, bs events, SOUNDAY… together with is fellow dj’s he started a new concept named Baldadig That is welknown in the east of flanders. And they only get higher

Djanzz

DJ Djanzz

Presentator van House Sessions vrijdagen 22u-24u

Ik zal mij even voorstellen, mijn DJ naam is DJ-DJANZZ.
Ik ben 50 jaar, ik woon in Deventer. Mijn hart werd aan muziek verkocht toen ik een jaar of 8 was, mijn eerste single die ik kreeg was van ABBA,Chiquitita
 Vanaf mijn 11de verzorgde ik de muziek op de bassisschool, dit werd de bassis met het bezig zijn van plaatjes draaien.
Dit groeide uit tot het draaien bij de voetbal vereniging, feestjes in de famillie, bruiloft,
ik heb dit tot mijn 21ste gedaan, daarna vond ik het uitgaan en het voetballen belangrijker,
tot ik in 2008 voor het eerst naar Sensation ging, op dat moment begon het weer te kriebelen en heb ik mijn oude hobby weer opgepakt.
Sinds 6 jaar draai ik ook op bruiloften, verjaardagen, feestavonden enz enz.
en nu, sinds de Corona, draai ik elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op TSF Radio,
dit vind ik leuk om te doen, lekkere dance muziek te draaien, house,techhouse,bigroom.
ik hoop dat u allen geniet van mijn shows.
tot horens,
stay save en let op elkaar                         
DJ-DJANZZ

Tom Jacobs

Tom Jacobs

Presentator Party Train, zaterdag van 22u – 24u

Tom Jacobs, geboren en getogen in Haarlem – Noord Holland – Nederland. Op 7 mei 1965 zag hij het muzikale levenslicht, en al zeer vroeg kwam Tom in aanraking met muziek. Nou ja…, muziek, sprookjes. Hij was drie jaar toen hij zijn eerste platenspeler kreeg. Hier werden dus sprookjes platen op afgespeeld. Dit werd al snel erger, zo jong en toen al besmet met het muziek virus. Een aantal jaar later werd dit het radio virus. Thuis op zijn kamer werd al snel een soort van radiostudio neer gezet. Ook kreeg hij de smaak te pakken van de drive-in-shows. Hij was 11 jaar wanneer hij voor het eerst met een zelf in elkaar geknutseld disco meubel voor publiek stond te draaien. Ook dit werd erger, rond de jaren 80 was het zo groot geworden dat er vele kilowatts aan muziek vermogen was. Ook een licht en lazer show behoorde tot de totale uitrusting. Na een aantal jaar Nederland te hebben aangedaan met de drive-in-show kwam weer meer de radio in de dagelijkse beslommeringen voorbij, het is nooit weg geweest de radio want in het tijdperk van de radiopiraten was Tom met grote regelmaat te horen bij div stations. Na de radiopiraten kwamen de lokale radiostations. Ook daar mee heeft hij zijn stempel neer gezet. Zelf programma’s ontwikkelt, geproduceerd en gepresenteerd. Nu ruim 35 jaar later zit er ook 35 jaar ervaring bij.

Johan live

Johan van Kesteren

Presentator “Wakker worden met Johan” iedere zaterdagochtend van 09u tot 11u

Op zaterdag van 09.00-11.00 uur het laatste nieuws, de weetjes voor het weekend, uit agenda en de heerlijkste muziek om wakker te worden.
Johan is al heel lang betrokken bij de lokale omroepen. Het glazenhuis in almere ruim 8 jaar gedaan zowel bij RTV Almere als bij Omroep Almere vanaf december 2014.

René van den Abeelen

Muziektherapie

Muziektherapie is een programma van René van den Abeelen (Den Haag, 1957) die in 1972 zijn
eerste programma presenteerde.
Hij maakte programma’s bij het Haagse Hofstad Radio en toen hij er zijn werk van kon maken,
volgden onder meer Radio Noordzee Nationaal, Arrow Classic Rock, BNR Nieuwsradio, Radio
192 en Omroep Flevoland waar hij elf jaar lang het ochtend- en lunch-nieuwsprogramma
presenteerde.
Over zijn jaren bij Noordzee heeft hij een boek geschreven, net als over zijn katten (Perfecte
Vriendjes).
In 2016 publiceerde hij de biografie van ZZ en de Maskers gitarist Jan de Hont en in de zomer van
2019 bundelde hij zijn Facebookteksten over zijn ziekte depressiviteit in de pocket ’Tis allemaal
niks’.
Naast ‘radio’ en ‘schrijven’ modelleert hij: onder meer miniaturen van zeezenders (radioships.com)
en beeldjes van katten!
Begin 2020 verhuisde hij van Almere naar het Limburgse Obbicht.
Muziektherapie is format-loos: er zijn verschillende wisselende rubriekjes maar altijd Popnieuws
en Kwart Vóór; De Fab Four.
Zoals de jingle gaat: ‘zeg je weekend, zeg je Muziektherapie! Dit Programma is te beluisteren iedere Vrijdag van 16u tot 18u en op Zaterdagen van 16u tot 17u

Astrid van der Kaay

The Nashville Radio Show

Op 1 april 2018 werd de eerste episode gemaakt van de toen nog “Nashville Country Radio”.  Inmiddels heeft de show een nieuwe naam “Nashville Radio Show” en heel veel volgers op Facebook, Twitter en Instagram.
Neem een flinke dosis Country muziek (in de breedste zin van het woord), voeg daar een snufje Americana, Bluegrass, en folk  aan toe en je krijgt de Nashville Radio Show… twee uur lang lekkere muziek waarvan de hoofdmoot countrymuziek blijft. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland, je kunt het hier allemaal voorbij horen komen. Astrid van der Kaay duikt wekelijks voor je in het Nashville muziekarchief!
Wat kan je verder verwachten in het programma:
De Nashville Spiegelplaat (we nemen het origineel van een countrynummer en zoeken daarnaast een andere uitvoering van dat nummer)
Het Spotlight album. Ieder uur draaien we 2 nummers van een country album.
De maandartiest
De digitale brievenbus
Daarnaast mag je natuurlijk ook mailen als je een verzoekje wilt aanvragen of ergens op wilt reageren.

DJ Wakim

Presentator Groovylicious Vrijdag 17u-20u

Dj Wakim is een dj van weinig woorden, maar geweldige daden.
Zijn specialiteit?? Dj mixes waarbij je onmogelijk zal kunnen blijven zitten, waar je ook bent. Maar let op als je luistert in je wagen.
Dj Wakim gekend in het nachtleven, als de must have dj voor jou party.. nu ook op tsfradio.

Dj Chouchou en Dj Poupou

Presentatrices Discography zondag 17u-18u

Dj Chouchou is een dame van franse afkomst, die al 10 tal jaren leeft in Belgie.
Nog geen lange ervaring, maar ze vind het radio presenteren zo leuk.
Hoe kan het dan ook anders dat Dj chou chou een programma presenteerd met enkel de mooiste franse nummers.
Voor jong en oud. U zult het zeker horen aan het accentje, maar dat maakt het ganse programma juist zo leuk.
Zij presenteerd samen met haar dochter Dj poupou het programma discography.
Dj Poupou zaols we net melden, is de dochter van Dj Chouchou.
Net als haar moeder dus gepakt van het virus radio.
Als perfecte aanvulling assisteert ze in het programma, die er soms voor zorgt dat er leuke aanvullingen in het programma zijn.
Luister zeker eens naar het programma, en je zal merken dat franse muziek ook een leuke aanvulling voor je dag kan zijn.

Kees de Haan

Presentator Crossroads

Kees de Haan maakt wekelijks het 2 uur durend country radio programma Crossroads. Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Kees actief in de country muziek. Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette, was redacteur bij het blad Nashville Tennessee en is nauw betrokken bij het wel en wee van RTV Krimpenerwaard waarvan hij voorzitter is. RTV Krimpenerwaard is door de samenvoeging van diverse gemeenten een streekomroep. Daarnaast houdt Kees zich bezig met boekingen en heeft o.a. met Ilse Delange gewerkt. Ook werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith, Gord Bamford, enz. Kees maakt meer dan 25 jaar een country programma en steekt zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. Hij draait country muziek uit alle windstreken en weet door zijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.
Inmiddels wordt het programma Crossroads door 40 omroepen in Nederland en België uitgezonden.
 
Meer weten of een verzoekje aanvragen, neem dan contact op met Kees.
 
info@crossroadsmusic.nl
www.crossroadsmusic.nl
Ben ook op facebook te vinden onder mijn eigen naamShort Description

Wim Velderman

Presentator Black and Blues zondag 17u-18u en donderdag 21u – 22u

Programmamaker voor TvEnschedeFm ,o.a.TexTownHotel (pop,soul en rhythm and blues) op dinsdag van 19 tot 21 uur. Programmamaker van Black&Blues op : RtvApeldoorn RadioHengeloTv AaVisie HavenstadFm StreekradioZuidwolde HofstreekFm RtvBorne RtvSternet LOM Mill Radio 350 HTR Heusden SmelneFm Omroep Almere Radio Reimerswaal
Recensent Bluesmagazine.nl
Leerkracht

Erik Beks

Presenttor van het Live programma Power Donderdag , Donderag van 20u – 22u

Ik ben Erik Beks en ben een echte radiofreak.Alles wat enigszins met radio te maken heeft vindt ik interessant. Op mijn 12e  al begonnen met radio maken en daarna vele radiostations in voornamelijk Brabant doorlopen. Omroepen onder andere  in Eindhoven (Decibel/Studio 040), Den Bosch (Boschtion), Vught (Power 1054). Ook gewerkt bij diverse vrije radiozenders in Belgie waaronder Fantasy Mega 107 (Weelde B), Digitaal Fm (Arendonk B) en Radio Royaal (Hamont). 4 jaar geleden besloten om mijn eigen programma te maken en dit aan te bieden aan meerdere radiostations. Hierdoor is Power Donderdag onstaan en te horen op dit radiostation. Leuke van live radio is de interactie met de luisteraar, samenwerking met organisaties waardoor ik tickets kan weggeven voor festivals of andere evenementen. Ook leuk is dat ik inmiddels met zo’n 150 bekende Nederlanders en Vlamingen heb gesproken over wat hun bezig houdt. Naast mijn radioprogramma Power Donderdag werk ik voor Peter Contant Publishing, uitgever van Classy Lifestyle en Max Magazine. Ik beheer voor hem nog een radiostation.

DJ Kicken

Presentator/Dj van het programma 90’s 4-Ever Vrijdag 18u – 20u

Mede door vader Kicken werd Henri Kicken al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes, onder het motto: “Wat is jouw hobby?”. Het jaar daarna werd hij gevraagd om de muziek te verzorgen op een schoolfeestje en dat deed hij toen samen met twee vrienden. Alleen hij durfde te praten via de microfoon en de anderen niet. In 1981 begon hij zijn eerste radiostation genaamd Radio The FLYING DUTCHMAN 97,0 fm. Iedere dag van 18.00 tot 19.00 uur draaide hij de Limburgse variant op de avondspits omdat in die tijd de ROZ uitzond op de frequentie van Hilversum 3. In 1982 begon hij zijn Belgische radio loopbaan bij RMC in Maasmechelen waar hij op vrijdagavond een programma had. In de jaren daarna heeft hij nog bij diverse Belgische radiostations gedraaid,zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel en nog wel een radiootje waar hij de naam niet eens meer van weet.
Als sinds de jaren 80 is deze allround deejay ook bezig met het draaien in discotheken. Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide. In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint. Diverse andere discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobby’s! Dit resulteerde in 2002 tot zijn eerste single: I Wanna Dance With Somebody, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise – Bro-Hymn door hem onder handen genomen dat onder de noemer Let me hear you nog steeds een veel gedraaide party-hit is. In 2004 maakte hij samen met Mc-q Ain’t no party (Like an Alcoholic Party) dat zelfs de partyhit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam.
In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam: SALOU S.L. feat Joyce – What’s up. In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together. In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrassende combinaties van bekende hits!
Henri werd in 2019 nog uitgeroepen tot meest populaire Party DJ van Nederland door : www.partyawards.nl

Tim Verstraete

Presentator van het programma Tim voor 3, zaterdag 17u – 18u en maandag 16u -17u

Hallo, mijn naam is Tim Verstraete.
Dat wil zeggen dat is mijn radio naam, eigenlijk is mijn naam Anton Lek.

De naam Tim Verstraete is nog uit de piraten tijd, draaien onder je eigen naam was niet slim.
Daar mijn moeder mij vertelde dat als mijn ome Antoon niet was overleden had je nu Tim geheten. En ja, wie draait de beste platen…… ( Iets dat moest rijmen )  Verstraete.

Op mijn 6 jaar had een oom van mij een platenspeler gekocht. En ik mocht ook een plaatje draaien.
Vanaf dat moment wilde ik nog maar 1 ding.
Plaatjes draaien

Rond mijn 16e  als DJ begonnen in schakel in Ter Aar. 
Toen ik 24 jaar was hebben en vriend en ik een radio piraat in Tar Aar gehad “Radio T.E.O.
In die tijd ook veel gedraaid met de Veronica drive-in-show.

Veel radio ervaring opgedaan bij: Radio ZEN,  RikFM,  Climax Radio,  Starlight 94,8  ARV, Radio Atlantis Amsterdam,  Radio Monique 963,  nu mede eigenaar van Radio 172 Online.

Tim Voor 3 is te beluisteren iedere Maandag van 16 tot 17uur en op Zaterdagen van 17 tot 18uur!.

Was getekend,

Tim Verstraete. 

Patrick

Presentator van het Live! programma Classics iedere zondag van 18u – 22u

Patrick is al een 38 jaar radioactief.
Vroeger bij de piratenzenders zoals zovelen.
Later in de jaren 80 betrokken bij een van de eerste lokale omroepen van Nederland.
Ook veel in België bij de vrije commerciële radio gewerkt
Later toen het internet er kwam werd het allemaal wat makkelijker om van thuis uit radio te maken.
Dat is wat je nu op zondagavond hoort.

Henri

Producer en Presentator van het Live! programma Classics iedere zondag van 18u – 22u

Henry is inmiddels ook alweer aantal jaren actief op de radio. vroeger collega van mij .Later is hij bij de radio gekomen als producer. zorgde voor de lijsten met de muziek.
Hij maakte de items uitzend klaar enz enz. tegenwoordig presenteert hij mee met Classics. Dit doen we nu in deze opzet alweer een aantal jaar. Het is uitgegroeid tot een leuke show die we met veel liefde en plezier doen. 
Intussen zijn we ook voorzien van een eigen weerman. Hij luistert naar de naam Sigurd Herder(woont in Spanje) .Doet wekelijks het weer tussen 18-19 uur. Heeft ook veel verstand van muziek. dat hoor je ook terug (kondigt vaak zijn eigen plaat aan). ook hij is een vaste waarde in het team van Classics
Er gaat stiekem wel veel tijd in zitten in de voorbereiding van het programma. Maar dat doen we graag.

Adrie van Putten

Presentator van het programma Classic Rock woensdag 19u – 20u

.Ik ben Adrie van Putten geboren in1963 getrouwd met Elisabeth. in de zomer van 1981 begonnen met de nieuwsberichten uit de lokale krant voor te lezen bij een van de radiopiraten uit de buurt “radio Benelux” en toen is het eigenlijk begonnen via diverse stations waarvan begin jaren 90 Radio Golden Wave de grootste was 24/7 .Dit was voor deze contrijen in Zeeland iets nieuws en van daaruit ben ik in het lokale radio circuit terecht gekomen . Daarna een poosje gestopt en een 8 jaar geleden kreeg ik een aanbod om bij Radio oranje internationaal te gaan draaien en toen begon het toch allemaal weer te borrelen. Hierna kwam ik bij een hele goede vriend terecht die zelf een station was begonnen Q5 radio ik heb hier ook geholpen met de oprichting en maakte er 6 uur programma in het weekend wat op een gegeven moment te veel werd omdat ik ook de nonstop voor mijn rekening nam in de weekend uren en de backup.Even een jaartje er tussen uit geweest om tot rust te komen.Toen kwam de vraag van streekomroep de bevenlanden om daar Classic Rock te gaan maken dit programma draait nu 3 jaar en een beetje en ondertussen ook op andere stations 7 in totaal

Rene van Elst

Presentator van: De nacht in met René zondag van 00u tot 02u, Soul Hour dinsdag 18u – 19u en Platenprak, dinsdag 20u – 22u

Het begon allemaal in Amsterdam op 14 jarige leeftijd. Een zendertje gekocht op de camping van iemand die het gebruikte als babyfoon. Zeer weinig vermogen maar net genoeg om mijn buurmeisje te imponeren die altijd naar Hilversum 3 luisterde en ik deze wegdrukte met mijn muziek. Muziek was natuurlijk opgenomen van de radio en speelde dit af op mijn allereerste cassetterecordertje waar tevens ook een microfoon op zat. Overigens dat imponeren hield totaal niets uit.
Later op 23 jarige leeftijd was ik één van de mede grondleggers van de radiopiraat Radio Lelystad die actief was van 1978 t/m 1985. Hier begonnen we in de nacht na het Wilhelmus als de landelijke zender tot nog gewoon uitging. Later verhuisde we naar de zondag overdag en drukte WDR3 weg die werd opgevangen op de televisietoren in Lelystad. Zo zaten we niet alleen op de FM maar ook gewoon op de kabel. Het station was immens populair in het toen nog langzaam groeiende Lelystad en de telefoon stond dan ook roodgloeiend op zondag. Inmiddels kwamen er ook meer DJ’s werden we steeds meer populairder. We hadden allemaal een eigen programma waaronder toen platenprak. Om 6 uur hadden we zelfs een info programma met actualiteiten en sport.
Inmiddels is René landelijk te beluisteren op tientallen radiostations met o.a. het radioprogramma Platenprak, Soul to Soul en De nacht in met René. Verder maakt hij ook nog programma voor Radio Lelystad. Rene is inmiddels ook te beluisteren op L2 radio. Ik zeg altijd, je bent besmet met het onschuldig virus genaamd radio en zal dat nooit meer kwijt raken.